Encara sense vots

AreaDUM

Barcelona

L’app AreaDUM és un nou servei de B:SM i l’Ajuntament de Barcelona per estacionar en les àrees senyalitzades al carrer per realitzar la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM). Actualment únicament funciona en mode prova pilot al Passeig de Gràcia de Barcelona. AreaDum és de descàrrega gratuïta i no té cap cost d’utilització per l’usuari. Com funciona? Un cop has aparcat el vehicle, inicies l’estacionament, i un cop abandones la teva plaça finalitzes la operació. Des de l’inici tens 30 minuts com a màxim per realitzar les tasques de càrrega i descàrrega. Així de fàcil. Aquest sistema substitueix completament l’antic disc horari.
A més a més, i com a valor afegir l’app AreaDum et donarà alertes mitjançant un sistema d’avisos configurables abans que s’acabi el temps màxim autoritzat.
Les empreses poden obrir un compte de flota que els permetrà realitzar els estacionaments de tots els seus vehicles fàcilment i alhora amb l’avantatge de disposar d’un extracte mensual de totes les operacions.
Amb la nova App AreaDUM podràs veure a més en tot moment el temps restant d’estacionament i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l’Àrea i si ho necessites, tens una zona de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t’ajudarà sobre aspectes relacionats amb l’App.
 

Titular: 
Ajuntament de Barcelona
Desenvolupador: 
Ajuntament de Barcelona
Forma de distribució: 
Gratuïta
iOS QR iOS
Android codi QR
Windows codi QR