Mitjana: 5 (1 vot)

mobileID - Identitat Digital al Mòbil

Barcelona

L’aplicació permet identificar-se remotament per accedir a serveis online de l'Ajuntament de BCN, com la Carpeta del Ciutadà, www.bcn.cat/carpeta, així com fer tràmits a través de l'app. Per tenir accés a tots els serveis cal tenir un codi, CAID, que proporciona l'Ajuntament de Barcelona un cop verifica les dades de la identitat.

Permet dos nivells d'identitat:

Registrat: Aquest nivell es pot obtenir directament registrant-se des de l’app. Permet identificar-se en un conjunt restringit dels serveis disponibles.

Acreditat: Aquest nivell permet l’accés a tots els serveis disponibles. Per obtenir-lo, cal introduir a l’app el Codi d’Activació de la Identitat Digital, CAID. El CAID el proporciona l’Ajuntament de Barcelona un cop verifica que les dades de la identitat són correctes.

Es pot sol•licitar en persona o per internet; més informació a http://w2.bcn.cat/idbcn/ca/com-es-pot-obtenir-la-idbcn#acreditar-se. L'app gestiona la identificació de manera segura i amb validesa jurídica, fent transparent per a l’usuari tota la complexitat tecnològica de l’autenticació digital segura i confiable. Gradualment permetrà identificar-se per accedir a nous serveis, tant de l’Ajuntament de Barcelona com d’altres administracions i entitats. Vegeu www.bcn.cat/idbcn per més informació.

Titular: 
Ajuntament de Barcelona
Desenvolupador: 
Ajuntament de Barcelona
Forma de distribució: 
Gratuïta
iOS QR iOS
Android codi QR
Windows codi QR